Close

Städning

I Göteborg och övriga Västsverige har vi på Bohus över 2000 nöjda kunder inom städ och vi är numera den ledande aktören inom städning av kontor och företag. Oavsett om ditt kontor är litet eller stort erbjuder vi riktigt bra städning till riktigt bra priser.

Bra städning till bra priser

Livet blir enklare när Bohus sköter städningen, det har över 2000 företag i Göteborgsområdet upptäckt. Vår servicemedvetna personal har stor erfarenhet av städning, från det mindre kontoret på 200 kvadratmeter till stora anläggningar på 50 000 kvadratmeter. Vi har byggt upp ett team på över 500 skickliga medarbetare och alla har vi en sak gemensamt: vi älskar service!

Dina önskemål står alltid i fokus

Vi lyssnar till alla dina önskemål och är noggranna och systematiska i vårt arbete. Dessutom får du en egen kontaktperson som är distriktschef hos oss, vilket gör din relation till oss enkel och effektiv.

När vi ändå är på plats på ditt kontor och städar, kan vi göra mer nytta. Om du vill fyller vi på kaffe i kaffemaskinerna, ser till att kopiatorn har toner och sköter om växterna på bästa sätt. Vi älskar service och vårt erbjudande till dig är en enklare och smidigare vardag.

Ett gott kvalitets- och miljöarbete

På kvalitets- och miljöområdet har vi kommit långt och vi är certifierade både för ISO 9001 och 14001. Det är oundvikligt att kemikalier kommer till användning vid städning, men vi är dock stolta över att hela 92 procent av vår kemikalieförbrukning är miljömärkt. Så utöver att du rent allmänt gör en god affär när du anlitar oss, kan du också glädjas över ett gott miljösamvete.

Våra distrikt

För att du skall få bästa tänkbara service har vi delat in Göteborg i olika distrikt. I varje distrikt finns en distriktschef som ansvarar för kvaliteten. Då kan vi lättare kontrollera oss själva, samtidigt som vi kan skapa personliga relationer till alla våra kunder.

Sedan 2014 finns vi i ytterligare två regioner, nämligen Trestad (Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla) och Jönköping.

Din sökning gav inga träffar.

×