Close

Service & reparation

Låt oss på Bohus utföra service på era kontorsmaskiner. Våra duktiga och certifierade tekniker har lång och bred erfarenhet av dom flesta kända märken och modeller.

Duktiga tekniker till din tjänst!

Vi är en auktoriserad garanti- och servicepartner för OKI, Kyocera, Lexmark och Brother. Bland övriga märken som vi är utbildade på och regelbundet utför service på finns HP, Samsung, Ricoh, Nashuatec, Gestetner, Zebra och Intermec.

Goda råd är inte alltid dyra

Vi hjälper er med er skrivare, fax eller kopieringsmaskin, oavsett om ni köpt den av oss eller av någon annanstans. Till Bohus kan du komma med dina kontorsmaskinsfrågor nästan oavsett vad det handlar om.

Vårt arbetsområde

Vårt huvudsakliga geografiska arbetsområde är Göteborg med omnejd, Kungälv, Partille, Kungsbacka men vi har kunder även i Varberg, Borås, Stenungsund och Lilla Edet. Har ni verksamhet i andra delar av landet så kan vi hjälpa dig genom våra samarbetspartners.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra kunder är allt ifrån enmansföretag med kontoret i hemmet, till arkitektkontor, mäklare, livsmedelskedjor, bil- och varvsindusti. Tecknar ni dessutom ett serviceavtal med Bohus så har ni en garanterad inställelsetid och kan enkelt ringa när ni behöver hjälp.

Din sökning gav inga träffar.

×