Close

Om Bohus

Välkommen till Bohus! Vår målsättning är att förenkla och underlätta din vardag. Med våra servicetjänster får du en arbetsmiljö som fungerar och är effektiv, och du kan ägna dig åt din huvuduppgift – att göra affärer.

En stor fördel med att anlita Bohus är att du får en och samma leverantör till en lång rad servicetjänster, alltid till konkurrenskraftiga priser. Du har alltid en och samma kontaktperson och du får alla utgifter på en och samma faktura.

Många tjänster under samma tak gör livet enklare för dig

Städning är vår oftast anlitade tjänst, men vi erbjuder också uthyrning, försäljning och service av kaffemaskiner, vattenmaskiner, och kontorsmaskiner. Dessutom köper du enkelt och bekvämt allt kontorsmaterial via vår välsorterade webshop. Vaktmästeri är ännu en tjänst, liksom leverans av fruktkorgar och uthyrning av entrémattor.

Vad är vår hemlighet? Jo, att vi uppfyller våra kunders förväntningar och alltid har glädjen med oss i arbetet. Det som år 1986 började som ett städföretag med hög servicenivå har med åren vuxit till ett fullfjädrat serviceföretag.

Minska utgifterna - anlita oss för fler tjänster

Kanske anlitar du oss redan idag. Varför inte utöka samarbetet? Låt oss hjälpas åt att hitta besparingar och ännu effektivare lösningar. Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att finna de bästa lösningarna för ditt företag.

Kvalitet och miljö är en självklarhet för oss

Som ledande leverantör av servicetjänster i Västsverige är vi självklart certifierade enligt de regler och normer som gäller för ISO 9001 och 14001. Det ger dig som kund en trygghet och du vet att vi följer de regler och normer som ger dig trygga leveranser på ett miljövänligt sätt.

Din sökning gav inga träffar.

×