Close

Kaffemaskiner

Söker du efter en bra leverantör av kaffemaskin i Göteborg? Bohus har ett stort urval kaffeautomater till mycket förmånliga priser. Vi har dessutom kunnig och engagerad personal som verkligen kan såväl kaffe, bönor och smaker som teknik, installation och service.

Det är en stor glädje för oss på Bohus att kunna presentera de senaste kaffemaskinerna, men också ett helhetskoncept som slår det mesta. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin för just ditt kontor. Du kommer att trivas med våra konkurrenskraftiga priser och vårt stora sortiment. Vi garanterar också att du får bästa tänkbara service.

Vi sköter kaffemaskinerna på plats hos dig

Med tiden kommer du att märka hur praktiskt och smidigt det är att få påfyllning av kaffe ”per automatik”, när vi ändå är på plats och städar ditt kontor. Självklart sköter vi också service på kaffemaskinerna – allt för att du skall bli nöjd. För det är förstås det viktigaste för oss på Bohus, att våra kunder är nöjda med kaffet som serveras i våra maskiner.

Vårt kaffeteam kan såväl teknik som kaffebönor

Val av kaffemaskin, leverans och installation – som ett starkt team tillgodoser Robin och Alexander kundens behov och gör det möjligt för kunderna att alltid kunna njuta av en god kopp kaffe på sina arbetsplatser.

Din sökning gav inga träffar.

×