Close

Copyprint

Vi är din trygga partner i Göteborg när det gäller allt inom copyprint – det vill säga skrivare, kopiatorer, multifunktionsmaskiner och frankeringsmaskiner. Vi har också den tekniska kompetensen och kan hjälpa er med hela kedjan, från inköp till installation.

En skrivare, kopiator eller fax som krånglar är ett stort irritationsmoment på ett kontor och det är dessutom ofta helt onödigt. När du anlitar Bohus för att leverera och sköta dina kontorsmaskiner så ser vi till att allting fungerar som det ska och att toner, papper och andra förbrukningsartiklar alltid finns på plats. Eventuella tekniska problem åtgärdar vi snabbt med hjälp av vår kunniga och certifierade tekniska personal.

Vilka behov har du?

Hos oss har du alla möjligheter att skräddarsy din egen lösning för kontorsmaskiner och vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dina ändamål. Du kan välja att antingen hyra eller köpa dina kontorsmaskiner av oss. Vi har ett brett utbud av såväl nya som begagnade maskiner. Du behöver inte bekymra dig för installationen, den tar våra serviceinriktade tekniker hand om.

Komplett support och service

Service kan du få löpande eller när behov uppstår. Våra certifierade tekniker är mycket kompetenta och kan alla märken. De har dessutom god erfarenhet av att hantera hela dokumentflöden, vilket innebär att de löser problem med såväl hårdvara och mjukvara som tillbehör och förbrukningsmaterial. Inte nog med det - vi kan också leverera toner och andra förbrukningsmaterial till dig, till bra priser. Bohus behärskar helt enkelt helheten inom kontorsmaskiner.

Din sökning gav inga träffar.

×